BORONG SF


Kepada customer yang ingin membeli secara borong, boleh la meninjau harga di bawah:-

1. Agent Dropship (utk Dealer sj)

- Set Besar Vitamin E = RM70
- Set Besar Vitamin C = RM70
- Set Trial Vitamin E = RM50
- Set Trial Vitamin C = RM50

-postage semenanjung = RM8
-postage Sabah Sarawak = RM11

2. Pembelian Borong

 a) 5 - 9 set (boleh campur set trial/set besar/set vit C/set vit E)

- Set Besar Vitamin E = RM70
- Set Besar Vitamin C = RM70
- Set Trial Vitamin E = RM50
- Set Trial Vitamin C = RM50

-postage semenanjung = free
-postage Sabah Sarawak = RM20

 b) 10 - 29 set  (boleh campur set trial/set besar/set vit C/set vit E)

- Set Besar Vitamin E = RM65
- Set Besar Vitamin C = RM65
- Set Trial Vitamin E = RM45
- Set Trial Vitamin C = RM45

-postage semenanjung = RM20
-postage Sabah Sarawak = RM50

 c) 30 and above  (boleh campur set trial/set besar/set vit C/set vit E)

- Set Besar Vitamin E = RM60
- Set Besar Vitamin C = RM60
- Set Trial Vitamin E = RM40
- Set Trial Vitamin C = RM40

-postage semenanjung = RM50
-postage Sabah Sarawak = RM70


ALERT!!! Sebarang stock yang dijual TIDAK BOLEH dikembalikan selepas 1 BULAN dari tarikh pembelian. Stock yang ingin dikembalikan kurang dari tempoh 1 bulan pembelian mestilah mempunyai sebab yang kukuh. Kami berhak menolak permintaan pengembalian stock jika alasan tidak munasabah. Untuk EXCHANGE, hanya boleh dilakukan melalui COD dan tidak boleh melalui POS LAJU.

Jika berminat, boleh contact saya:-
wani -  0192407729
FB - SFbeauty Subang
Blog - http://sfbeauty-subang.blogspot.com/

31 comments:

  1. Cari customer --> bank in pada saya --> sms details pengerim dan details penerima --> saya pos pd penerima =)

    ReplyDelete
  2. so klau sy nk jd agent kne daftar dlu ker?

    ReplyDelete
  3. Tak perlu daftar..Hanya perlu cari customer =)

    ReplyDelete
  4. sis,if buat belian borong utk 5-9 set,xde postage ek bg semenanjung?

    ReplyDelete
  5. xde..free postage utk semenanjung..jika berminat boleh contact saya yer, 0192407729-Wani..

    ReplyDelete
  6. salam, saya nak jadi agen dropship, dan iklankan pada fb.. xde syaratkan.. just cari customer.. so skrg saya ishtiharkan, saya agen dropship akak ye.. hehe

    ReplyDelete
  7. farhana ada pm kat page SF Beauty Subang kan? ok..automatic...hahaha..kalau ada yang nak, inform yer..thanks farhana..=)

    ReplyDelete
  8. Nak jd ejen jugak..dah pernah bl kat sini..mmg bestla produk ni..jeragat saya dah kurang..stok sentiasa ready ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..InsyAllah..setakat stock sentiasa ready..=)

      Delete
  9. k.wani, saya nak jadik ejen dropship gak boleh?.. ley terus cari n amik order walaupun belian satu set ke.. cer citer camane nak jadik dropship ejen ni.. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..just carikan customer jer tau....tak perlu pendaftaran ke apa...kalau interested contact akak yer..=) wani-0192407729

      Delete
  10. apa bezanya egen dropship dan belian borong?
    Bukan ker dropship pun selalu beli brg dan order lagi
    beli borong?? beli byk2 dan jual.
    Coz kawan2 opis pun berminat.. so elok saya jadi agen dropship atau pemborong? Tq

    ReplyDelete
  11. Dropship ni amik dlm qty sikit dalam satu masa..dealer ni amik dalam qty byk dalam satu masa..Diskaun lebih banyak untuk dealer sebab diorang kena tanggung risk xhabis jual ke..dropship plak xde risk..end of this month kita akan tamatkan iklan untuk jadi dropship. Existing dropship kita akan continue. Kalau yang baru nak apply jadi dropship after Feb dah tak diterima. Kena limit gak..Nanti ramai plak dropshipper..Kesian dealer..=)

    ReplyDelete
  12. sbg agent dropship,apa yg dia akan dapat?

    ReplyDelete
  13. saya nak jadi agent dropship boleh x?
    fadhilah196@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Dah tk blh jd agent dropship ker...mksud cr customer tu cmner...

    ReplyDelete
  15. SALAM..
    sy nak jd agent dropship..blh ke?sbb kwn2 kt opis ni ramai yg bminat dgn produk SF ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh terus contact saya Wani-0192407729 yer..

      Delete
  16. kalau saya berminat nak jadi dealer mcm mna? produk ni bagus, tapi susah nak cari stok. Sarah

    ReplyDelete
  17. salam... saya dari brunei dan berminat untuk menjadi dealer produk nie.. bagaimana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dear..terus sms/call/viber/wassapp saya yer untuk info lanjut...0192407729-Wani

      Delete
    2. salam... saya ada call no wani tapi tak jawab pun .... sibuk ke?

      Delete
  18. salam. kalau nak beli krim siang je blhkah? harga berapa? pembelian scara borong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh...no problem..contact saya..0192407729 -Wani

      Delete
  19. Salam..saya baru jumpa page akak..dapat ilham pagi2 ni..masih ada peluang tak saya nak jadi dropshipper? ×_×

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..Hana boleh terus contact saya untuk maklumat lanjut..0192407729 - Wani

      Delete