PENGEDAR SF


Pengguna yang berminat untuk mencuba produk ini boleh la menghubungi dealer yang berada berhampiran anda. InsyAllah hajat anda akan dipenuhi. Pastikan yang original ye...

1.  Kuala Lumpur



  • Kak Da - [019-3292909]
  • Fatimah Hashim - Jalan Rakyat [013-6015533]

2. Selangor


  • Wani - Subang Airport [019-2407729]
  • Nani - Shah Alam [013-9219741]
  • Haizan - Damansara [012-3596431]
  • Siti Fatimah - Sepang [019-6414307]
  • Suhaida - Putrajaya [019-7513031]

3. Perak


  • Nur Adiella - Ipoh [019-2257344]
  • Hasmiza - Tapah [017-2250738]
  • Nordalila - Sg Siput [019-4338227]

4.  Perlis


  • Siti Nur Fatihah - Kangar [011-19979790]

5.  Kedah


  • Nafiza - Langkawi [012-4797497]
  • Norhayati - Alor Star [017-4580023]
  • Norfadzilla - Sg Petani [018-7806433]


6.  Pulau Pinang


  • Hasni Hassan - Jln Pdg Tembak [011-26515120]

7.  Pahang


  • Wan Hezri Anis - [013-3974705]

8. Terengganu




9.  Negeri Sembilan


  • Mag Bock Kim Fong - Nilai [017-2416199]
  • Hasnah Tamin - Texco Extra Senawang [012-7030621]

10.  Melaka


  • Sarifah Atan - Bukit Lintang [019-6668715]
  • Wendy Cheng - Melaka Raya [014-9133430]

11.  Johor


  • Ros Syakila - Pontian [017-7105144]
  • Umi Kalsom - Batu Pahat [011-28977372]

12.  Sabah


  • Rusinah  Dayus - Tambunan [013-5413972]
  • Vedya Simon - Telupid [019-8431432]

13.  Sarawak


  • Cynthia Bang - Bintulu [013-8328010]
  • Shirley Thien - Kuching [016-8708495]
  • Jennifer Foo - Kuching [019-8177916]

14.  Oversea


  • Tiffany Chin - Singapore [02-96497916]




34 comments:

  1. salam,
    sy dah beli produk DQ sebanyak 10 set.
    Boleh tak letak nama Mozie Agency Enterprise sebagai pengedar area Sibu, Sarawak dlm web ini untuk promo.

    ReplyDelete
  2. beli produk DQ? Saya xde jual produk DQ..senarai pengedar ni hanya untuk pengedar di bawah SF Beauty Subang..

    ReplyDelete
  3. salam wani..memang ramai yg cuba tp ramai yg xberani bg fedback..tp sebenarnya mmg SF terbaaaaek..akk pengguna setia dan xmungkin berpaling..

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana letak nama akk dealer Perlis..sayang wani...

    ReplyDelete
  5. Hehehe..Akak shahrizaini kan?kan?..thanks kak..=) sayang akak jugak..insyAllah nanti ada calender 2013...tunggu yer..

    ReplyDelete
  6. SALAM..SAYA NAK JADI DEALER DI IPOH BOLEH KE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..contact saya yer..wani-0192407729...=)

      Delete
  7. Maaf ye...
    Tersilap, bukan produk DQ sebenarnya saya dah beli 10 sets produk SF Beauty tempohari, so boleh tak Wani letak nama syarikat saya segagai pengedar di kawasan Sibu, Sarawak.

    ReplyDelete
  8. sorry lmbt reply...ada amik sf beauty dgn saye yer? nama sape yer?

    ReplyDelete
  9. Nama: Nur Athirah
    Tarikh Bank in: 13/12/2012 Time: 12:05

    ReplyDelete
    Replies
    1. yunk dah ada....=) sorry..terlepas pandang..terima kasih yer inform..=)

      Delete
  10. boleh saya tahu kat mana nak beli produk ni terus kat kuantan ye?

    ReplyDelete
  11. Slm wani..area terengganu letaklaa nama akak..zuliana jusoh..0199737327 hehehe.Terengganu takde lagi tu huhuuu

    ReplyDelete
  12. slm,, wani letk la name akk yatie azizie 0139866749 area usj/s.alam ,, akk y beli 13pcs y jmpa kt my din usj

    ReplyDelete
  13. bila saya nak dimasukkan dalam area alor setar.bermodal sudah...huhuhuh...norhayati zakaria(alor setar)

    ReplyDelete
  14. Salam saya nk bli sf beauty ni..saya kt area pandan indah and brkerje kat klcc...mn dealer yb drkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, boleh pilih area kl yang berdekatan..dzubaidah atau zarith syafeena..=)

      Delete
  15. Nk th harga sekali ye.hp no 0109013262...email -anizaim8288@yahoo.com...

    ReplyDelete
  16. hi, boleh tak letak nama saya sebagai pengedar sf kawasan kepong, kuala lumpur...013-6887791 ( fadzilah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fadzilah amik dengan saya ke? kalau amik dengan saya, boleh tak bg hp no dan details order..kita cek dulu..kalau betul kita boleh letak nama dalam list...

      Delete
  17. Sf beauty takde stokis ke kat Alor Setar? Saya nak beli terus produk nie.. macam mane ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat alor setar ada...boleh cek list dealer tu ye...Nothayati Zakaria..

      Delete
  18. Nama akak tak ade pun kat atas tu. Akak ade beli dari wani 30 set.
    Kak Yatie dari Selayang Baru, h/p : 0192661017

    ReplyDelete
  19. salam
    saya JMP Darsiah
    ,,nanti akak letakan saya di bawah negeri perak TELUK INTAN yer. saya dah tak dok taiping lagi,,,terima kasih

    ReplyDelete
  20. ada tak dealer area kota kinabalu sabah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik list untuk negeri sabah..ada dealer di kota kinabalu..

      Delete
  21. Salam..
    Boleh tak letak nama Noor Azila (Kak Nor) 0199431345 sebagai pengedar area Miri, Sarawak dlm web ini untuk promo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...
      Kami hanya promote dealer bawah seliaan SF Beauty Subang. Kita pasti dealer awah kita akan jual SF Beauty yg original. Mcm sis, kita tak tau sis purchase dari mana..original ke tak..banyak issue..

      Delete
  22. ass...sis. nak tanya mcmaner nk jd pengedar. Tolong info

    ReplyDelete
    Replies
    1. refer link di bawah untuk belian borong ye sis..
      http://sfbeauty-subang.blogspot.com/p/belian-borong.html

      Delete
  23. salam wani,
    blh x letak nama akak utk dealer kat area tapah, perak
    Hasmiza Teh..0172250738
    yg selalu order kt alamat uitm tapah..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak...mintak maaf...dealer yg aktif shj kita letak dlm list dealer ni...kita tgk history, Oct akak tak buat sebarang pembelian pun.. At least 10 set sebulan baru kita letak dlm list dealer ni..

      Delete