Bilik SF

Hai korang.... Hari ni nak share dengan korang bilik atau merangkap office SF Beauty. Buat masa sekarang tak ada penambahan produk lagi. So, boleh kekalkan nama Bilik SF....giteewww..

Korang boleh tengok gambar kat bawah ni. Jarak dekat, jarak sederhana jauh dan jarah jauh sikett..Ok tak bilik SF ni? Actually ada desktop dalam bilik ni.. Tp dah rosak. Dalam proses untuk dibaik pulih...

View dari jarak dekat

Bilik ni tak luas macam bilik lain... Sempit je..memang sesuai ah jadi tempat letak stock SF. Susun cantik-cantik gituuu,.. Biar sedap mata memandang.... Biar menarik...tertaik...dan debooOOmmm...

View dari jarak sederhana jauh

Lupa plak nak amik gambar bubble wrap.. Tuuu..ade tuuu.. Kat tepi dinding.. Tak nampak sebab tak masuk dalam gambar...lupa plak..ishishish...

View dari jarak jauh sikit
Ok takkkk.....??? Berani cakap tak ok....??? Hehehe

Falling in Love with SF

Tajuk gah gitu kann... Buka saya yang cakap.. Tapi ada sorang customer ni.. Dia bgtau yang dia jatuh cinta ngan SF.... Malas la nk explain.. Tak caya baca je kat bawah ni....Hehehehe


Kalau dah suka mesti la repeat order kannn... Thank you darling kerana sudi share dengann saya perasaan jatuh cinta ini... Hehehe...

Kawan-kawan Berminat dgn SF

Testi dibawah adalah daripada dealer baru kami. Pada asalnya dia beli untuk pakai sendiri je.. Tapi, bila kawan-kawan semua tengok muka dia ada perubahan yang positif, semua nk order. Satu office kah? Hehehe.. Akak ni terus jadi dealer kami.. Jom baca sendiri... Testi dibawah bertarikh 25 Sept 2014.