PROMO NOVEMBER - DECEMBER




Hi Gojess semua..

Kita ada promo special sempena hujung tahun ni... Kali ni kita buat lama sikit promo.. 15 NOV - 15 DEC 2016 khas untuk gojess-gojess semua terutama customer setia kami.. boleh WhatsApp saya untuk order Wani - 0192407729..




















Jom refer harga promo dibawah:

  • 1 Full Set SF (3in1) = RM85
  • 2 Full Set SF (3in1) = RM160
  • 3 Full Set SF (3in1) = RM220
  • 1 Set Cream SF (day + night) = RM70
  • 2 Set Cream SF (day + night) = RM130
  • 3 Infinity Sunblock (day cream) = RM95
  • 3 Active Renewal Skin (night cream) = RM95
  • 3 Sabun SF = RM85
  • 2 Infinity Sunblock (day cream) + 1 Sabun SF = RM90
  • 2 Active Renewal Skin (night cream) + 1 Sabun SF = RM90


















Bagaimana dengan charge postage pula? Cost post sekarang dah naik.. Untuk promo postage ni camane eh?? Sila refer kat bawah ni yer..
  • Free postage to SM
  • Plus RM10 postage to SS
Untuk gambar packaging boleh refer SINI.. Happy shopping uollss...

Packaging Baru Sabun Vit E

Sesungguhnya sudah lama saya menanti packaging baru untuk sabun ni. Packaging lama masih menggunakan NOT lama..  Bila Sabun SF dah dapat NOT baru dari KKM dan packaging masih tertera NOT lama, ianya mengundang pelbagai persoalan dari customer.. Sangat-sangat la malas nk menjawab bila cust tanya pasal NOT ni.. hehehehe

Ni gambar packaging baru Sabun E menggunakan NOT baru. Ada customer/ dealer yang da dapat packaging baru ni kan... NOT baru untuk Sabun SF adalah NOT151100696K..




Bila kita check NOT ni, ianya wujud dalam website KKM... Boleh tengok print screen di bawah yer..




Nak cerita pasal NOT sikit. Ianya boleh digunakan selama 2 tahun jika tiada issue.. After 2 years, kena renew NOT ni.. Sebab tu kadang-kadang kita tutup dengan sticker NOT dekat kotak sebab kita guna kotak lama dan NOT yg dipamerkan bukan yang terbaru... Dah print banyak-banyak takkan nak buang kotak yang lama.. Kan...

Kalau perasaan, utk packaging baru ni kita dah tak print kat kotak for NOT and Exp Date. Kita cop kat kotak tu.. InsyAllah tiada lg kes tampal-tampal sticker kat kotak...


Promo 4 Hari SFF

Assalamualaikum & Good Day..

Kali ni kita nak turunkan harga SFF plak.. Foundation ni sangat berguna untuk menutup parut jerawat, pori-pori/ liang roma yang besar... Kalau pergi event biasanya saya akan guna foundation ni untuk kelihatan flawless...Hehehe... Kulit muka saya mempunyai liang roma yg besar... Sapu je SFF pada muka dan sekelip mata anda akan kelihatan flawless...

Harga Runtuh :

RM60 SM
RM70 SS

Harga da masuk postage tauu... Awesome tak??
SFF PINKISH
SFF SO SWEET


























Harga kami turunkan bermula hari ini iaitu 27 September 2016 sehingga 30 September 2016. Stock sangat terhad.. Selagi stock masih ada.. Sapa cepat dia dapat yer.. Jangan nangis kalau tak dapat ye.. Next time kita buat lagi. InsyAllah..

Happy Shopping !!