Promosi SF 7 Hari Ramadhan

Ada berita gembira.. Kami SF Beauty Subang bersetuju untuk membuat promosi sempena bulan Ramadhan. Kami namakan Promosi SF 7 Hari Ramadhan.. Sebelum-sebelum ni kitorang tak pernah turunkan harga. Ni kira first time kami turunkan harga SF Beauty. Tapi hanya untuk 7 hari sahaja... bermula 17 Julai sehingga 23 Julai

Mesti ramai yang suka sebab ramai yang tanya pasal promosi ni.. Kami kan sayang korang. So, boleh la buat promosi turunkan harga sekali setahun. Apa tunggu lagi, jom tengok harga baikkkk punya...



Full set vitamin E


Full set vitamin C


Full set vitamin C / Full set vitamin E kami jual dengan harga RM85 sahaja...Trial set Vitamin C / Trial set vitamin E pula hanya RM60 sahaja... Free postage to Semenanjung ok !! Waaahhh...ape tunggu lagi.. Sape yang dah lama tunggu peluang ni, cepat-cepat grab it... !!! Enjoy !!!

Off Sempena Aidilfitri 2014

Tiba-tiba je dah separuh Ramadhan.. Cepatnya masa berlalu.. Rasa macam baru jer mula berpuasa... Sangat pantass.. Anyway, tibalah masa untuk kami SF Beauty Subang mengumumkan waktu kami bercuti Raya.. Hooreeeyyyy... Balik kampung.. Hohoho balik kampung... OOoooppssSss.. terlebih sudah..


Ok u olls, kami akan mula bercuti pada 27 July 2014 sehingga 4 August 2014.. Lama kan kitorang bercuti kali ni... Al-maklum la.... Cucu sulong.... dua2 belah pihak nak beraya dengan cucu... So kami bercuti lama sedikit tahun ni.. Harap korang dapat plan stock korang dengan baik... Korang boleh start order pada 5 August 2014... Sorry sangat ye sebab terpaksa close lama sikit.. Harap korang memahami situasi kami.. 


Jangan lupa pulun untuk 10 hari terakhir Ramadhan yer.. Adiossss

Testimoni SF dari Customer

Terima kasih kepada customer yang sudi berkongsi rasa dan kehebatan SF Beauty.. Kepada mereka yang masih ragu-ragu, boleh baca apa kata pengguna SF..Jangan tunggu lagi... Jom check it out...

Testi 1

Testi 2

Testi 3

Camane, ok tak? Kalau ada lagi yang bg pendapat berkenaan SF ni, nnt kami akan share lg.. Adioss