Restock SF Beauty

Assalamualaikum dan selamat pagi.. Korang dah makan dah? Hari ni saya makan nasi dagang yang terbest di abad ini... Hehehe... Makan je kerja... Dah la beli nasi dagang.. Pastu beli kuih cek mek yang sangat susah nk jumpe kat KL nih... Brekpest yang best... Tak leh amalkan.. Nanti beso macam tong sampah... Ngehngehngeh...

Selalu gi restock SF tak pernah plak amik gambar. Kali ni husband amik gambar... Boleh la share dengan u all. Ia juga membuktikan kami amik dengan owner SF yang betul. Tak melalui orang tengah. Terus direct dengan owner. Gambar dengan owner je xleh nak amik... Hehehe..

Villa SF
Name rumah atau pun lebih kepada bungalow ni adalah Villa SF..Curlass kau jah... Alhamdulillah.. Dengan berniaga kita boleh upgrade taraf hidup kita. Bukan nak kaya raya pun.. Nak hidup selesa sederhana... Biasa-biasa je... Kannn...

Halaman Villa SF
Ni pula halaman Villa SF yang penuh dengan kereta. Banyaknya kereta. Kereta customer yang gi restock SF pun ada.. Kereta tuan rumah pun ada... Kereta jiran sebelah tak de la... Kann...

Restock SF
Setelah selesai meng order dan dapat apa yang dikehendaki, kami menyumbat semuanya ke dalam kereta.. Ni baru separuh.. Biasanya penuh la Alphard tu kalau gi restock.. Iye la... Takkan la nk amik sikit2..rugi la masa, tenaga dan wang ringgit.. Hehehehe... Jauh plak tuuuu... Malam terus balik Subang...

Sangat lega bila stock dah penuh... Customer boleh order bila-bila masa tanpa risau stock tak de.. Alhamdulillah... Yang korang dok termenung tu nape...? Order la cepat... Grab it now.. Nak jimat, order package ni.... Berbaloi-baloi...

Mak Pengguna Setia SF

Semalam dapat lagi satu pengakuan dari pengguna SF. Testi di bawah bertarikh 18 Sept 2014. Jom baca macam mana mak dia boleh jadi pengguna setia SF. Let's check it out....



Testi Dari Pengguna SF

Saya kongsikan lagi latest testi dari cust SF.. Mula-mula guna untuk sendiri.. Bila kawan-kawan pun order sekali, terus dia jadi dealer...



Terima kasih kepada pengguna yang sudi memberi feedback secara langsung atau tidak langsung. Sayang korang...