Stay Flawless Foundation

Nak nampak lebih cantik ala artis korea? Anda harus ada HD Foundation ni dalam genggaman anda. Tambah-tambah lagi nak raya ni kan. Semua pastinya nk melaram dengan fashion-fashion baru... Tapi jangan lupa.... Wajah kena la cantik mulus gituuu...

Skin care yang kita pakai kadang-kadang lambat mengatasi masalah parut terutamanya. Ada juga di mana tiba-tiba je naik jerawat. Mungkin malam sebelum raya. OMG !! So macam mana? Kalau ada HD Foundation SFF ni boleh la menutup segala cela or benda asing yang ada di saat-saat akhir.

Harus ok !! Harus ada !! SFF boleh menyelamatkan anda dalam apa jua keadaan pun. So, dapatkan segera selagi stock masih ada. Stock baru akan tiba selepas raya. Make sure u all salah seorang pembeli SFF terpantas kerana stock very limited !!

Jika berminat boleh Whatsapp or SMS 019-2407729 - Wani.. Kalau lambat sikit reply tu maaf ye.. Buat kerja 2 in 1....Info lanjut mengenai SFF HD foundation ni boleh klik SINI...

Korang nak beli SFF sahaja pun boleh.. Kalau nak extra lawa boleh try Pearl Base + SFF.....Kalau korang guna tiap-tiap hari, tahan sampai 3 bulan lebih... Berbaloi-baloi...

Pearl Base - Sebagai toner
RM80 to SS
RM90 to SS

SFF Pinkish - kulit putih
RM80 to SM
RM90 to SS

SFF So Sweet - kulit sawo matang
RM80 to SM
RM90 to SS

Areera Instant Shawl

Assalamualaikum our beloved customers.. Puasa tak hari ni? Haaaa... Jangan cilok-cilok yer... Malu kat Upin dan Ipin... Ngehngehngeh... Mesti ada yang dah start shopping untuk raya kan... Sape yang malas nk pusing mall boleh la usha product baru edaran SF Beauty Subang iaitu brand The Ishaa.. Buat masa sekarang meh tengok apa yang kami ada....

--------------------------
Areera Instant Shawl
--------------------------

Areera Instant Shawl ni adalah instant shawl 2 muka... Kami menggunakan material moss crepe.. Terbaik di pasaran..


Sangat mudah dipakai
Tak perlu iron
Boleh masuk mesin basuh
Tidak jarang
Tidak panas
Cantik digayakan
Tidak perlu menggunakan pin



Harga : 

RM39 utk 1 helai
RM100 utk 3 helai

Postage :

RM6 to SM
RM10 to SS

Berikut merupakan colour yang boleh anda pilih....







Berminat boleh whatsapp saya 0192407729 - Wani untuk place order.. Ready stock !! Very limited !! Jangan tunggu lama-lama.... Nanti colour yang digemari disambar orang... Hehehe.. Nangiss !!








Pengedar Sah SF

Assalamualaikum.....

Hai gojess... Dah apply day cream SF before pergi office td? Da cuci muka guna sabun SF? Cewahhh.. soalann sambil beriklan giteww... Apa-apa pun hopefully korang sekeluarga sihat walafiat disamping cun melecunnn..

Nak share dengan korang, sekarang SF Owner dah keluarkan Sijil Perlantikan Dealer SF... So make sure you all beli dengan pengedar yang betul. Boleh dapatkan juga melalui dealer saya... Kami jaga harga sebab kami jual yang ORIGINAL... Saya ada tgk kat mudah.com... Jual RM40 full set... Impossible pengedar boleh jual dengan harga RM40... Nak cantik tapi kena hati-hati....

Sijil Perlantikan Dealer



Dah lama saya pakai SF ni.. 2012 lagi... Alhamdulillah ok jer.. Sekali-sekala jerawat tetap menjengah.. Tapi tak seteruk dulu... Hanya sebiji dua menyapa..3-4 bulan sekali.. Mengikut keserasian kulit... Kepada yang belum cuba, boleh cuba... Kepada yang dah cuba, boleh nilai sendiri..

Luv,

SF BEAUTY SUBANG