PROMOSI MERDEKA SF BEAUTY

Hai u olls... Kami ada buat special promosi sempena Merdeka. Berminat tak?? Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Boleh buat stock.. Hehehe



Hanya RM85 each Full Set. Harga rendah ni. Beli 2 3 untuk buat stock.. Expiry date 2017. Boleh beli dan buat stock untuk setahun. Kihkihkih..

Jika berminat boleh Whatsapp or SMS saya 019-2407729 - Wani.

Kulit Lembap Berseri-seri

Kawan-kawan pun dah interview pakai produk apa.. Yang paling best bila hubby memberi support sepenuhnya. Untung laaa..... Insyaa Allah stock saya sentiasa ada selagi SF dihati pengguna.. Jom baca apa kata pengguna SF ni...

9 Aug 2015
Terima kasih kami ucapkan kepada pengguna yang sudi berkongsi pengalaman menggunakan SF.. Semoga kalian memperoleh result yg diinginkan...Utk order klik SINI..

SF Beauty

Macam-macam dah kosmetik yang anda cuba...Tapi satu pun tak sesuai dengan kulit anda? Apa kata try guna SF Beauty...Produk ni dah lama berada di pasaran...Ia sgt larisss sehingga ada yang menciplak product ini dan menjual dengan harga yang lebih murah untuk mengaut keuntungan.. Selfish !! Begitu la manusia...

Lupakan mereka yang tidak bertanggungjawab itu. Dapatkan produk SF Beauty dengan kami kerana kami merupakan pengedar Sah product ini... Boleh refer link Product SF untuk mengenali product SF dengan lebih details... Jika masih ragu-ragu boleh baca testimoni yang kami ada di SINI...

Jika berminat, boleh Whatsapp saya 019-2407729 - Wani..Whatsapp or SMS only..Set krim kami masih menggunakan packaging lama yer..Harap maklum...