Gifts Nov 2014 - Dec 2014

Alhamdulillah.. Hari ni ada masa untuk create this entry... Dah lama tak update apa-apa.. Hari ni nak bagitau yang kami dah distribute gifts kepada cust yg buat pembelian pada Nov - Dec 2014.. Hadiahnya tak seberapa.. Tapi saya suka.. Cute gilerr... Hehehe.. Perasan plak kannn... Kalau ada rezeki lebih kita bagi hadiah lebih2 lagi.. Insyaa Allah..

Ada customer dah dapat dan bagi feedback.. Hehehe.. Gifts pun ade feedback hokey !! Bukan apa, nak bagitau yang kitorang tak tipu.. Memang bagi hokey !! Hehehe.. Hopefully korang gumbira ye dengan gift ni.. By the way dah habis distribute today... Insyaa Allah coming soon ada lagi gifts yang menarik..

Lens Casing
Jom baca feedback customer yang setelah menjumpai gifts dalam parcel mereka.. Kalau saya beli barang online, mesti tgk dalam parcel kot2 dapat hadiah.. Sebab tu saya suka bg hadiah terutama yang cute mute ni... Hehehe.. Jom baca jom..

customer 1

Customer 2

Customer 3
Luv,

SF Beauty Subang.

68 PCS DISNEY COLOUR SET

Stock baru masuk untuk anak-anak cinonet kiter... I likeee.... Ibu-ibu, mama-mama yang terlebih terujaa... dah agak dah.. yer laaa... same la kiter... Asyik main xbox jerr ape kate ajar diorang mewarna bersama rakan-rakan.... Hehehe..

Ada besday party anak opismate..tapi xtau nak bagi adiah apa...?? Haaa...sangat sesuai untuk dijadikan hadiah juga....senang nak wrap...cantek...menarik...gitewwww...
DISNEY COLOUR SET 68 PCS

1. BEN10 - boboy

2. FROZEN - gegirl (LIMITED !!!)
Only RM25

- add RM8 POSLAJU SM
- add RM13 POSLAJU SS

Nak order 1 ke... nak amik 2 ke... nak borong ke (5 set ke atas)... boleh PM / Whatsapp saya, Wani-0192407729...
BEN10
FROZEN
SET FROZEN

68 pcs


Disney Colour Set

Macam-macam pattern ada


Hai you all..

Cuti sekolah telah pun bermula. Ada yang Cuti-Cuti Malaysia.. Ada yang Cuti-cuti oversea.. Ada yang balik kampung.. Ada yang kerja macam saya ni... Kerja la kan... Nak wat macam mana.. Hehehe... SF Beauty Subang nak memperkenalkan satu barang yang sangat menarik dan tertarik kau memang debOoOmMM ahh...


Napelah time kita kecik-kecik dulu takde bende neh.. Jelesnya... Serius menarik..!! Boleh dijadikan sebagai hadiah kepada student ke.. anak-anak ke... anak saudara ke.. anak sepupu ke... anak member ke... Sangat sesuai... 

Only RM 20 per set
Postage to SM RM 8
Postage to SS RM 12

Ada 46pcs in 1 set.. Jom tengok gambar dibawah ni..

Magic, Crayon, Water colour, colour

Ben10, Dora & Car

COD to member opis


Korang boleh pilih nak pattern mana:-

1. Mickey Mouse
2. Dora
3. Hello Kitty
4. Car
5. Ben10
6. Princess
7. Spongebob
8. Pooh
9. Frozen (not available)
10. Spiderman (not available)


Untuk harga borong boleh sms or wassapp saya Wani - 0192407729.. Borong 10 set ke atas yer.. TQ