Promo 4 Hari SFF

Assalamualaikum & Good Day..

Kali ni kita nak turunkan harga SFF plak.. Foundation ni sangat berguna untuk menutup parut jerawat, pori-pori/ liang roma yang besar... Kalau pergi event biasanya saya akan guna foundation ni untuk kelihatan flawless...Hehehe... Kulit muka saya mempunyai liang roma yg besar... Sapu je SFF pada muka dan sekelip mata anda akan kelihatan flawless...

Harga Runtuh :

RM60 SM
RM70 SS

Harga da masuk postage tauu... Awesome tak??
SFF PINKISH
SFF SO SWEET


























Harga kami turunkan bermula hari ini iaitu 27 September 2016 sehingga 30 September 2016. Stock sangat terhad.. Selagi stock masih ada.. Sapa cepat dia dapat yer.. Jangan nangis kalau tak dapat ye.. Next time kita buat lagi. InsyAllah..

Happy Shopping !!

SF Krim Siang

Krim Siang merupakan product SF yg paling laku.. Ade sesetengah customer mintak buat botol besar untuk krim siang.. Memang ramai yg suka guna krim siang SF ni.. Banyak sangat manfaatnye.. dengan izin-Nya jeragat kat muka boleh hilang..pori2 yg besar juga boleh dikecilkan...parut-parut jerawat juga boleh dipudarkan sebelum terus lenyap dari pandangan mata..


Sesetengah kulit muka xperlu guna foundation dah.. Hanya memadai dengan krim siang.. Mampu menjadikan sesetngah kulit flawless.. Ada customer yang hanya guna krim siang sahaja.. maksudnya diorang tak guna krim malam.. Bila diorang nak beli, diorang beli sabun dan 2 krim siang.. Haaa.. sampai macam tu kan..

Saya sendiri pun suka guna krim siang.. Ada masanya saya tak guna foundation dah.. Saya sapu krim siang je pastu gi office.. Jangan sapu tebal-tebal tau.. Nanti berminyak plak.. Sapu nipis-nipis je.. InsyAllah memadai.. 

Ada customer pernah bagitau, dia guna krim siang untuk hilangkan jeragat di muka. Dia sapu lebih skett krim siang dekat kawasan jeragat tu. Alhamdulillah hilang.. Kalau ada masalah yang sama, boleh cuba..

Kegunaan Krim Malam SF

Siapa suka gila pakai Krim Malam SF sila angkat tangan ... Saya pun sukaaaa... Muka sekarang dah tak de jerawat dah.. So jarang-jarang pakai krim malam.. 2 3 kali je seminggu... Sebab tu tahan lama la krim malam tu...Hehehe... Muka ni xde la flawless macam sesetngah orang yg guna SF.. Cukup la sekadar menghilangkan jerawat dan mengkontrol minyak...



Tadi pegi rumah cousin.. Dia ade buat ketam goreng rangup.. Perghhh..memang sodapp.. Tapi dek kerana ketam tu mungkin dah agak lama, jadi serta merta gatal hidung menyerang.. Memang serta merta.. Tak tunggu dah.. Resedung kann.. 

Sampai je rumah terus sapu krim malam.. Tak pernah buat sebelum ni.. Tiba-tiba je dapat idea.. Dan rasa gatal tu pun hilang.. Alhamdulillah.. Biasanya kegatalan tu amik masa jugak nk stop.. Pendek kata sampai merah la hidung... Bagus jugak rupanya krim malam ni ye..

Kalau uollss ada masalah yg sama boleh cuba ye... Tu je nak share untuk entry kali ini.. Terima kasih kerana percaya dan terus menerus menggunakan SF tanpa jemu..