Merdeka Sale

HolaaAAaa......

HOlaaaaaAAa.....

Merdeka Sale !!!!!

Now or never !!!!

Hanya RM85 !!!!

Free Postage to SM !!!

Plus RM5 to SS !!!!

SF Beauty Set Besar !!!!

Payment before 10 am, 30 Aug 2014 !!!

Sudah tentu Original !!!

Wassapp/SMS 0192407729 !!!


Sedia Kala

Selamat Hari Raya semua...Korang mesti dalam mood raya lagi kan? kan? kan? Puasa 6 jangan lupa..hehehe.. Promosi pun dah tamat.. Harga kembali kepada sedia kala... Kepada yang tak sempat nak enjoy promosi kami sempena Ramadhan tu, boleh tunggu next promotion. Insyaa Allah...


Kami pun baru je kembali beroperasi pada 5 August 2014. Baru semalam la start amik order ngan pos SF.. Terbaek la..bertalu-talu order.. Maklum la tutup almost 2 minggu..Hehehehe...Sorry yer lama sikit kami cuti tahun ni..Terima kasih kerana setia dengan kami..

Jom order SF untuk mendapat kulit yang cantik berseri seindah seri pagi..Klik disini untuk order...
 TQ TQ TQ 


Promosi SF 7 Hari Ramadhan

Ada berita gembira.. Kami SF Beauty Subang bersetuju untuk membuat promosi sempena bulan Ramadhan. Kami namakan Promosi SF 7 Hari Ramadhan.. Sebelum-sebelum ni kitorang tak pernah turunkan harga. Ni kira first time kami turunkan harga SF Beauty. Tapi hanya untuk 7 hari sahaja... bermula 17 Julai sehingga 23 Julai

Mesti ramai yang suka sebab ramai yang tanya pasal promosi ni.. Kami kan sayang korang. So, boleh la buat promosi turunkan harga sekali setahun. Apa tunggu lagi, jom tengok harga baikkkk punya...



Full set vitamin E


Full set vitamin C


Full set vitamin C / Full set vitamin E kami jual dengan harga RM85 sahaja...Trial set Vitamin C / Trial set vitamin E pula hanya RM60 sahaja... Free postage to Semenanjung ok !! Waaahhh...ape tunggu lagi.. Sape yang dah lama tunggu peluang ni, cepat-cepat grab it... !!! Enjoy !!!