Tegang dan licin dengan SF Beauty



Assalamualaikum uolllsss..

Selamat berpuasa uollsss.. Dah masuk minggu kedua.. Semoga kita terus tekun menggandakan pahala... Lately ramai new customer yg contact kami untuk menggunakan SF... Nak cantik punya pasal kan... Takpe.. masih ada masa untuk mengeluarkan sinar wajah yg terpendam.. Sekarang kita ada promosi sempena Ramadhan & Aidilfitri.. Jom grab 2 3 set untuk dijadikan sebagai stock.. Boleh click SINI untuk mengetahui lebih details berkenaan promo tersebut.. 

Dah lama pengakuan dari pengguna SF Beauty tersimpan dalam inbox.. Rajinkan diri meng'update' blog seketika.. Jom baca ape yg Gojesss SF ni share dengan saya..




Puas hati tak dengar komen dari customer ni? Siapa yg berminta nak cuba, boleh whatsApp saya, Wani - 0192407729. Belum cuba belum tahu.. Dah cuba baru tahu kebenarannya.. Customer gembira kami bahagia...

PROMO RAMADHAN & AIDILFITRI


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Gojesss..

Alhamdulillah kita semakin menghampiri Ramdhan Al- Mubarak.. First of all saya nk wish Selamat Menyambut Ramadhan... Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari yg sebelumnya... Saya juga ingin memohon maaf sepanjang 5 tahun berurusan dengan semua dealers dan customers SF Beauty Subang.. Saya memang jenis yg straight to the point.. Tak reti nk bermuka-muka.. Mungkin ada yg terguris rasa dan terhiris hati  sepanjang berurusan dengan saya.. Harap maafkan kekurangan saya.. Manusia yg serba kekurangan ini.. Saya juga memaafkan semua tak kira siapa anda.. 0-0 key... Hehehe...


Sepanjang Ramadhan dan Syawal ni, harga SF Beauty Full Set adalah RM85.. Free postage to SM.. untuk SS pula tambah RM5... Sape nak promo ni sila angkat tangan ye.. Hehehe.. Uoolss kena bank in sebelum 1.30 pm untuk kita pos laju pada hari yang sama.. insyAllah uollsss akan dapt keesokan harinya... tapi bergantung kepada Pos Laju kawasan tersebut.. Sesetengah Pos Laju kadang-kadang 2 3 hari jugak baru sampai..

SF Beauty Subang akan mula bercuti untuk menyambut Syawal pada 2 July 2016 - 11 July 2016.. Last postage atau COD pada 1 July 2016 dan kami mula beroperasi pada 12 July 2016... InsyAllah.. Kita update awal-awal supaya senang dealer simpan stock siap-siap.. 


Takde dah kot maklumat yang perlu diwar-warkan.. Hmmm... Ade lagi ke tak eh...ok..xde dah.. Akhir kata, jutaan TERIMA KASIH kerana menyokong kami dari 2012 sehingga sekarang 2016.. Tiada anda makan tiada lah kami.. Hanya Allah yg mampu membalasnya... Semoga kita berjaya dunia dan akhirat... Aminnn...

Pengguna Setia SF



Hai gojess.. Hari ni rasa macam rajin sgttt..so nak share pengalaman guna Set SF Beauty. Kita da pakai lame da... dari awal tahun 2012 lagi... Sekarang da 2016.. Kiranya da 4 tahun kulit dijaga oleh SF Beauty ni..

Mula-mula guna SF dulu memang teruk menggelupas halus... Saya stop guna krim malam sehingga la kulit kembali normal.. Krim siang dan sabun saya guna macam biasa.. Bila kulit da okey, saya mula guna semula krim malam..  Tapi saya guna 3 kali je seminggu... Dalam masa 2 minggu after stock krim malam tu barulah kuli kembali normal..

Masalah kedua timbul bila saya pregnant.. Sabun SF untuk cuci muka tu saya tak boleh guna 2 kali sehari.. Kulit akan jadi kering menggelupas.. So saya guna sekali je.. cuci muka pagi je.. Malam cuci dengan air biasa...


Ada sesetengah customer beli sabun + 2 krim siang. Ada jugak yg beli sabun + 2 krim malam. Apa yg saya boleh rumuskan, penggunaan bergantung kepada kulit masing-masing. Kena try and error. hanya kita yg tahu kulit kita macam mana..

Saya ni antara pengguna SF yg bila guna SF kuit TAK JADI flawless pinkish bagai.. Cuma bila guna Sabun SF, kulit saya kurang berminyak. Bila saya guna Krim Malam SF duri-duri tajam bawah dagu dan sekitar mulut tu hilang.. Best kann...tak payah sental dengan kertas pasir da uollsss.. Hahaha..

Tapi ada tau cust yang hantar TESTI bagitau sangat gembira dengan Produk SF.. Kulit diorang perghhh.. Memang flawless pinkish... Alhamdulillah sangat sesuai la tu.. Lain kulit lain kesannya.. So kena cuba.. Jangan malu dan segan untuk mencuba ye..


Sy ni jenis malas orangnya..sebab tu sy suka SF ni. Ada 3 benda je.. Sabun + Krim Malam dan Krim Siang. By the way krim malam dan krim siang ade nama baru kan tapi name baru panjang sgt..so saya guna nama lame je la ye..Hehehe...