SF Best Sangattt


Customer ni sangat berpuas hati selepas menggunakan SF Beauty dan memperoleh hasil seperti yang diimpikan. Bila sah berpuas hati, mesti la mereka akan repeat order. Jom baca pengakuannya di bawah ni.. Best katanya... tak percaya boleh cuba sendiri..



Terima kasih kepada customer yang sudi berkongsi dengan kami. Tahniah kerana dapat apa yang diingini.. Untuk order, boleh klik diSini ....

Promo Deepavali



Selamat menyambut Deepavali kepada customer SF Beauty yang merayakan perayaan ini... Dan kepada yang tengah syokk bercuti tu selamat bercuti....Ok....Sempena dengan Deepavali, kami ada buat promosi...Untuk pembelian full set sahaja tauuu... Kami akan bagi packaging sabun + set krim...bukan packaging 3in1 yer...Packaging 3in1 dah sold out...

- RM10

Mesti korng tertanya-tanya kan jadi harganya berapa.. Sebenarnya bergantung kepada siapa yang order.. Kalau new customer akan jadi RM90.. Kalau existing customer akan jadi RM80... Segeralah grab peluang keemasan ini.. 2 hari je tau... 22 Oct 2014 dan 23 Oct 2014...

Untuk sebarang order, boleh wassapp/viber/sms kami ke no 0192407729 - Wani

Kulit Putih

Kali ni plak ada customer SF share kisah kawan nak beli sebab kulit dia putih selepas guna SF. So, kita tak perlu pun nak terhegeh-hegeh jual SF ni. Orang akan perasan perubahan pada wajah kita. Insyaa Allah.. Jom baca pengakuan customer kita ni...



Kalau korang perasan, harga full set customer ni dapat RM90. Sape-sape yang repeat order, kita bagi RM90... Mula-mula je korang beli dengan harga RM100. Cepat sebelum terlambat... Hehehehe... Thank you sebab sudi share dengan kami..