Pengedar Sah SF

Assalamualaikum.....

Hai gojess... Dah apply day cream SF before pergi office td? Da cuci muka guna sabun SF? Cewahhh.. soalann sambil beriklan giteww... Apa-apa pun hopefully korang sekeluarga sihat walafiat disamping cun melecunnn..

Nak share dengan korang, sekarang SF Owner dah keluarkan Sijil Perlantikan Dealer SF... So make sure you all beli dengan pengedar yang betul. Boleh dapatkan juga melalui dealer saya... Kami jaga harga sebab kami jual yang ORIGINAL... Saya ada tgk kat mudah.com... Jual RM40 full set... Impossible pengedar boleh jual dengan harga RM40... Nak cantik tapi kena hati-hati....

Sijil Perlantikan Dealer



Dah lama saya pakai SF ni.. 2012 lagi... Alhamdulillah ok jer.. Sekali-sekala jerawat tetap menjengah.. Tapi tak seteruk dulu... Hanya sebiji dua menyapa..3-4 bulan sekali.. Mengikut keserasian kulit... Kepada yang belum cuba, boleh cuba... Kepada yang dah cuba, boleh nilai sendiri..

Luv,

SF BEAUTY SUBANG


No KKM SF

Hokey...very busy right now. But have to create this entry jugak for my lovely gojess customer. Besok da nak cuti. Target 1 jam je ni. Tanpa membuang masa remaja, saya nk share dengan you all berkenaan no kkm baru day cream dan juga nama terkini day cream.

Click for bigger image
Meh nak ajar cara-cara search No KKM ni. Next time tak nak dengar lagi "tak jumpe sis"..."takde pun sis. betul ke ni"..."tak payah la menipu, xde pun"...tak nak tak nak tak nak sbb tak suka tak suka tak suka....!!! Saya cari ade jer...korang cari asyik la tak jumpe...sakitnya tuuh disini....giteww statement....

One by one key.....bismillah dulu....haaaa...lupa la tuu nak bismillah..

1. Click this link: http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/. Below page will appear.

Click for bigger image
2. Product Type: Cosmetic Products Only.

Click for bigger image


3. Choose Product Registration No. / Notification No.

Click for bigger image
4. Key in notification no starting with NOTxxxx.

5. Click button Search.

Click for bigger image

6. The result will display as below.

a) NOT130700027K - SF Active Renewal Skin (Night Cream)

Click for bigger image
 b) NOT141101531K - SF Infinity Sunblock Cream
Click for bigger image

Haaaaaa.....ada kan......ok..cau cin cau...ehhhh..coppp...gambar terbaru packaging SF click SINI.....TATATITITUTU.....Selamat Bercuti....

Wassalam,

SF Beauty Subang.

Promo 3 Hari Baggy SF

Hai youuuuu......


Oleh kerana sambutan terlebih hangat kami sekali lagi mengadakan promosi Baggy SF. Hanya dengan membeli Full Set E atau Full Set C, anda akan mendapat Baggy Percuma !!! 
Seriyes laa.. 
Tak tipu....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RM100 anda akan mendapat:

  • Full Set E/ Full Set C
  • Free Baggy
  • Free Postage to SM
  • Plus RM5 postage to SS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jika berminat, boleh order melalui wassapp/ sms to 019-2407729 : WANI..
Design baggy akan dihantar melalui wassapp ONLY.
Promosi bermula pada 28 April 2015 dan berakhir pada 30 April 2015.

Luv,

SF Beauty Subang.