Promo Deepavali



Selamat menyambut Deepavali kepada customer SF Beauty yang merayakan perayaan ini... Dan kepada yang tengah syokk bercuti tu selamat bercuti....Ok....Sempena dengan Deepavali, kami ada buat promosi...Untuk pembelian full set sahaja tauuu... Kami akan bagi packaging sabun + set krim...bukan packaging 3in1 yer...Packaging 3in1 dah sold out...

- RM10

Mesti korng tertanya-tanya kan jadi harganya berapa.. Sebenarnya bergantung kepada siapa yang order.. Kalau new customer akan jadi RM90.. Kalau existing customer akan jadi RM80... Segeralah grab peluang keemasan ini.. 2 hari je tau... 22 Oct 2014 dan 23 Oct 2014...

Untuk sebarang order, boleh wassapp/viber/sms kami ke no 0192407729 - Wani

Kulit Putih

Kali ni plak ada customer SF share kisah kawan nak beli sebab kulit dia putih selepas guna SF. So, kita tak perlu pun nak terhegeh-hegeh jual SF ni. Orang akan perasan perubahan pada wajah kita. Insyaa Allah.. Jom baca pengakuan customer kita ni...



Kalau korang perasan, harga full set customer ni dapat RM90. Sape-sape yang repeat order, kita bagi RM90... Mula-mula je korang beli dengan harga RM100. Cepat sebelum terlambat... Hehehehe... Thank you sebab sudi share dengan kami..

Cousin Pun Nak Cuba

Lagi pengakuan best dari pengguna SF Beauty yang sangat setia.... AL kisah, customer ni order Trial Set Sf Beauty. Pelik jugak sebab ni bukan first timer dia guna SF Beauty... Repeat order mesti la amik yang Set Besar kannn...? Bila dia bagitau kenapa, barulah faham.... Jom baca kenapa...


Tau dah kenapa? Haaaaa... Korang pun boleh cuba dan berjaya mendapat skin yang korang impikan. Place order sekarang... Untuk order, klik di SINI.....