SF Krim Siang

Krim Siang merupakan product SF yg paling laku.. Ade sesetengah customer mintak buat botol besar untuk krim siang.. Memang ramai yg suka guna krim siang SF ni.. Banyak sangat manfaatnye.. dengan izin-Nya jeragat kat muka boleh hilang..pori2 yg besar juga boleh dikecilkan...parut-parut jerawat juga boleh dipudarkan sebelum terus lenyap dari pandangan mata..


Sesetengah kulit muka xperlu guna foundation dah.. Hanya memadai dengan krim siang.. Mampu menjadikan sesetngah kulit flawless.. Ada customer yang hanya guna krim siang sahaja.. maksudnya diorang tak guna krim malam.. Bila diorang nak beli, diorang beli sabun dan 2 krim siang.. Haaa.. sampai macam tu kan..

Saya sendiri pun suka guna krim siang.. Ada masanya saya tak guna foundation dah.. Saya sapu krim siang je pastu gi office.. Jangan sapu tebal-tebal tau.. Nanti berminyak plak.. Sapu nipis-nipis je.. InsyAllah memadai.. 

Ada customer pernah bagitau, dia guna krim siang untuk hilangkan jeragat di muka. Dia sapu lebih skett krim siang dekat kawasan jeragat tu. Alhamdulillah hilang.. Kalau ada masalah yang sama, boleh cuba..

Kegunaan Krim Malam SF

Siapa suka gila pakai Krim Malam SF sila angkat tangan ... Saya pun sukaaaa... Muka sekarang dah tak de jerawat dah.. So jarang-jarang pakai krim malam.. 2 3 kali je seminggu... Sebab tu tahan lama la krim malam tu...Hehehe... Muka ni xde la flawless macam sesetngah orang yg guna SF.. Cukup la sekadar menghilangkan jerawat dan mengkontrol minyak...



Tadi pegi rumah cousin.. Dia ade buat ketam goreng rangup.. Perghhh..memang sodapp.. Tapi dek kerana ketam tu mungkin dah agak lama, jadi serta merta gatal hidung menyerang.. Memang serta merta.. Tak tunggu dah.. Resedung kann.. 

Sampai je rumah terus sapu krim malam.. Tak pernah buat sebelum ni.. Tiba-tiba je dapat idea.. Dan rasa gatal tu pun hilang.. Alhamdulillah.. Biasanya kegatalan tu amik masa jugak nk stop.. Pendek kata sampai merah la hidung... Bagus jugak rupanya krim malam ni ye..

Kalau uollss ada masalah yg sama boleh cuba ye... Tu je nak share untuk entry kali ini.. Terima kasih kerana percaya dan terus menerus menggunakan SF tanpa jemu..


Promosi MERDEKA SF Beauty


Hai uollss... Kali ni kita ada buat promosi sempena MERDEKA.. Boleh tengok-tengok kat bawah ni ye ape items yang terlibat...

  1. Promo1: 3 Sabun SF - RM85
  2. Promo2: 3 Botol Krim SF - RM90
  3. Promo3: 2 Full Set SF - RM170
  4. Promo4: 1 Full Set + 2 Sabun - RM140
  5. Promo5: 1 Full Set + 2 Botol Krim SF - RM145
  6. Promo6: 1 Sabun SF + 2 Botol Krim SF - RM85
  7. Promo7: 2 Set Krim SF - RM130
  8. Promo8: 1 Full Set SF + 1 Set Krim SF - RM140


Postage plak macam mane? Haaa....Ni jawapannya.. Kami guna Pos Laju ye..


  • Free postage to SM
  • Plus RM5 to SS





Pastu nak bagi penerangan sikit.. Set Krim tu maksudnya Krim Siang SF + Krim Malam SF.. Full Set SF tu maksudnya Sabun SF + Krim Siang SF + Krim Malam SF...

Promosi berakhir pada 1 September 2016.. Happy shopping uolllsss...