Packaging Krim SF Berubah

Sebelum pergi bercuti, better saya update apa-apa info yang perlu untuk kegunaan pengedar SF Beauty bawah SF Beauty Subang.

Okey...untuk topik yang hangat sekarang ini adalah Kenapa Packaging Krim SF berubah-ubah..??Mula-mula kita tengok gambar kat atas ni dulu. Yang mana korang pernah dapat? Majoriti pernah dapat yang botol nombor 4 sebab botol tu merupakan packaging asal untuk krim SF Beauty. Botol no 4 merupakan botol plastik berwarna putih. Sekarang ni botol ni out of stock kerana telah dibeli oleh SF Beauty Tiruan.

Ada pengedar atau customer SF Beauty dah pun dapat botol nombor 1. Botol ni juga plastik dan tutupnya berwarna putih manakala body nya transparent/see thru. Sekarang memang tengah distribute botol no 1 ni. Sape-sape yang beli dgn SF Beauty Subang akan dapat botol no 1 atau no 4 wat masa sekarang.

SF Beauty Subang akan restock petang ni, 29 Mar 2013 dan pada hari Selasa, 2 April 2013. Botol krim SF untuk kali ini adalah botol no 2. Botol no 2 ini merupakan botol kaca SF Beauty yang dulu. Buat masa sekarang, botol no 2 ni akan dipasarkan oleh SF Beauty Subang bermula pada 2 April dan seterusnya sehingga diberitahu.

Botol no 3 pula akan dikeluarkan selepas botol kaca habis dipasarkan. Botol no 3 ini merupakan botol plastik dan berwarna peach. Saya teruja nak tengok botol warna peach ni..huhuhuhu..
Kenapa Packaging Krim SF Beauty Berubah-ubah?

1. Botol plastik kita dah pun habis dibeli oleh SF Beauty tiruan.
2. SF Beauty dah pun menempah botol khas untuk krim SF Beauty.
3. Sementara menunggu botol khas itu siap, kita terpaksa menggunakan stock botol yang ada.

Okey........puas hati tak???

Nantikan botol khas Krim SF Beauty yer !!!!!


0 comments:

Post a Comment